sâmbătă, 26 mai 2012

Super oferta: Schim de animale cu animale de rasa


Oferta schimb partial de animale
Nou in Romania, acceptam schimbul de animale romanesti cu animale de rasa aduse din import. Schimbul nu poate fi decat in valoare de maxim 50% din valoarea animalelor pe care dvs doriti sa le cumparati de la noi. Diferenta de pret trebuie achitata in bani. In cazul schimbului partial nu se accepta plata de diferenta in rate.
Se accepta schimbul daca detineti urmatoarele animale si doriti schimb cu altele de la noi:



-Femele de capre
-Femele de oi
-Femele de magari
-Vaci de lapte
-Femele de strut
Valoarea animalelor romanesti cu care doriti sa faceti schimbul, va fi apreciata in functie de piata.

Conditie foarte importanta ! animalele cu care doriti sa faceti schimbul trebuie sa fie sanatoase si bine intretinute; trebuie sa oferiti in acest sens, o garantie de 20 de zile.

Contact: business.stuff@ymail.com

Vindem perechi de porumbei de rasa


Vindem porumbei de rasa de diferite specii, comanda minima este de 10 perechi. Pretul acestora este intre 10 si 100 euro/buc, in functie de rasa.


Contact: business.stuff@ymail.com

Despre porumbeii de rasa

Desi, despre cresterea porumbeilor domestici, in general, exista marturii scrise de acum 3000 de ani, ele contin referiri mai ales la porumbeii crescuti ca obiect de cult religios, la cei folositi ca mesager sau pentru carne.
Simbol al prieteniei, al gingasiei si puritatii, porumbelul este una dintre cele mai populare pasari pe la noi.

Hrana porumbeilor

Porumbelul este o pasare grnivora, adica se hraneste cu seminte si boabe de cereale, leguminoase si oleaginoase, in proportii diferite in functie de sezon, rasa, utilitate sau stare fiziologica.
Iarna, amestecul va avea alta compozitie decat vara, la fel in perioada de naparlire fata de perioada de reproductie si crestere a puilor. O alta particularitate a porumbeilor este aceea ca sunt singurele pasari care pot "suge" apa cand beau, spre deosebire de alte pasari care trebuie sa lase capul pe spate.

Specii de porumbei de rasa

Exista mai multe specii de porumbei de rasa. Rasele de porumbei albi sunt porumbelul rotat si curcanes; acestia sunt dresati sa nu zboare, sunt foarte blanzi si pot sa stea in preajma oamenilor sau pe umarul mirilor. Porumbeii albi de acest soi sunt numiti porumbei de agrement sau de ocazie.
Din cele 51 de rase romanesti, se remarca in total 47 de rase de zbor. Dintre toate acestea, 23 sunt rase de rolleri, iar 23 sunt rase de jucatori.
Din cele 47 de rase, 30 sunt cu coada lata iar 16 cu coada normala (ingusta). Este de mentionat faptul ca rasele cu coada lata sunt de obicei trenate sau usor trenate.

Reproducerea la porumbeii de rasa

Porumbeii se imperecheaza pe viata si de obicei se alege in acest scop cea mai buna femela cu cel mai bun mascul. Odata cuplul format ramane nedespartit toata viata. Puii ies din oua dupa 18 zile de clocit; sunt orbi si acoperiti cu puf galben. Ambii parinti clocesc oualae. Porumbeii isi hranesc puii cu o substanta laptoasa, preparata in gusa.
Durata medie de viata a porumbeilor este de 10 ani (in salbaticie) si 25 de ani, domesticiti sau folositi in scopuri sportive.